Bonus på alle varekøb hos klubvin.dk

klubvin.dk har gjort muligt at købe varer til endnu lavere priser med et effektivt og sikkert bonussystem. Alle der handler hos klubvin.dk kan således spare yderligere 3% på de i forvejen meget fornuftige priser.

For at få bonus på indkøb hos klubvin.dk skal man være oprettet som kunde. Det er meget enkelt at oprette sig som kunde hos klubvin.dk og så er det ganske gratis og 100% uforpligtende! Du kan oprette dig ved at klikke på dette link, som går direkte til tilmeldingssiden hos klubvin.dk

Når du handler hos klubvin.dk opsparer du 3% bonus på alle dine varekøb. Bonussen kan benyttes som en del af betalingen når du næste gang handler hos klubvin.dk eller du kan vælge at opspare bonus op til et større køb på et senere tidspunkt.

Når du har bonus til gode hos klubvin.dk kan du se størrelsen af dit tilgodehavende, når du kommer til betalingen for de varer du er ved at bestille.

her taster du den opnåede bonus ind og bonussen fratrækkes som en del af din betaling

her taster du den opnåede bonus ind og bonussen fratrækkes som en del af din betaling

Husk at du også kan tilmelde dig klubvin.dk’s nyhedsbreve, så er du på forkant med de gode tilbud som bliver sendt hver 14. dag. Nyhedsbrevene fra klubvin.dk indeholder både gode informationer og tilbud. Du kan tilmelde dig til klubvin.dk’s nyhedsbreve ved at klikke på dette link :

nyhedsbrev

RSS feed med kommentarer til dette indlæg · TrackBack URL

Skriv en kommentar