Mere end 100 forskellige vinkøleskabe….

Vi er ret så stolte hos klubvin.dk – vi kan nemlig præsentere mere end 100 forskellige vinkøleskabe i vores store sortiment.

Alle vinkøleskabene er blevet gennemgået på de tekniske data for at sikre, at de hver især kan leve op til de kvalitetsnormer, vi selv har.

Nu ved vi godt, at med det store udvalg, kan det blive meget let at blive forvirret! Derfor er vores anbefaling da også, at man skal kontakte os FØR man køber et vinskab. Vi er altid klar til at give en seriøs rådgivning, således at vi får en konkret dialog om behov og muligheder. Det nytter jo ikke noget, hvis man falder for et af de gode serveringsskabe, hvis behovet viser sig at være et vinskab til langtidsopbevaring.

Vi er normalt gode til at matche markedet – og finder du et vinskab til en billigere pris hos en af vores gode konkurrenter, har vi også prisgaranti – så du vil altid få dit vinkøleskab til den billigste pris hos klubvin.dk

Klubvin.dk er nu også blevet Vestfrost Vinpartner, hvilket betyder at du kan se en lang række af Vestfrost vinkøleskabe i vores showroom – og samtidig få landets måske bedste vejledning.

Flot vinskab, som passer ind under køkkenbordet - men også kan stå alene

Flot vinskab, som passer ind under køkkenbordet – men også kan stå alene

38

Smart lille vinskab med 2 uafhængige temperaturzoner

fz515-1

Den nyeste model fra Vestfrost – FZ515 med rustfri stålfront og plads til rigtig mange flasker

RSS feed med kommentarer til dette indlæg · TrackBack URL

Skriv en kommentar