Studentergildet skal være en succes

Det er en god ide at planlægge studenterfesten i god tid.

Indkøb og smagning af vin, der passer sammen med den dejlige mad der skal serveres til studenterfesten er en af de ting, man med fordel kan gøre i god tid – og specielt hvis man kan få fuld returret på uåbnede flasker.

Mange har sikkert allerede planlagt årets studenterfest, mens andre venter til sidste øjeblik med at få alle detaljerne på plads.

Hvor skal vi være?

Hvem skal inviteres med?

Hvad skal vi spise?

Hvad skal vi drikke?

Hvad er budgettet?

Disse og sikkert mange andre spørgsmål er relevante at stille sig selv inden man for alvor står overfor den store dag.

I mange selskabslokaler er det tilladt at have sin egen vin med, hvilket kan være med til at hæve niveauet ganske betragteligt i forhold til at vælge de vine, som allerede er på stedet – desuden sikres det også, at du får præcis de vine, som passer sammen med menuen og som er tilpasset din og gæsternes smag.

Holder du festen hjemme, er det også vigtigt at tænke på, at du kan slippe for besværet med at skulle slæbe vin hjem fra vinhandleren – hos klubvin.dk kan du vælge at få leveret vinen lige til døren.

Hvem skal med til studentergildet? Er det hele familien samt gode venner af både familien og studenten – eller skal det begrænses til den nærmeste familie. Økonomien spiller selvfølgelig en stor rolle her og mange gange kan det være bedre at holde en reception i stedet for et større middagsselskab – både fordi studenten sandsynligvis skal fejre begivenheden sammen med vennerne, og helt sikkert fordi det kan skære omkostningerne ganske betydeligt ned. Vælger du en reception, skal du stadig huske, at det ikke går at gå på kompromis med kvaliteten af de ting du serverer. Vælg meget gerne danske råvarer og vælg så også nogle gode vine, som passer til lejligheden – her kan det mange gange være en fordel at tage en snak med vinhandleren, som gerne vil rådgive dig til de bedste valg – ring f.eks. til klubvin.dk på 7022 0866 og få en god snak og et godt tilbud på vin til den store dag.

Skal du holde et middagsselskab, er det vigtigt at du får nogle gode vine, som er afpasset i smag efter de retter der serveres. Også her kan du få en rigtig god vejledning fra din vinhandler, og kender du allerede menuen, kan du fint sende den på en mail til info@klubvin.dk som så kommer med nogle gode forslag til vine som passer perfekt til retterne. Husk endelig, at selvom du bestiller vinene i god tid, kan du altid aftale at du kan levere evt. uåbnede flasker retur efter festen – klubvin.dk giver meget gerne en længere returneringsfrist efter aftale.

Hvis du i øvrigt har behov for rådgivning omkring valg af menu eller vine, er du altid meget velkommen til at kontakte klubvin.dk enten via mail eller på telefon 7022 0866

Her til sidst et lille godt tip til en forrygende velkomstdrik, som både unge og gamle vil synes rigtig godt om – vælg enten  en Asti Spumante til den søde tand eller den smukke lækre Rosé Frizzante fra Tonon med de fine bobler – en dejlig vin som også vil gøre sig sammen med frugtskålen efter middagen

RSS feed med kommentarer til dette indlæg · TrackBack URL

Skriv en kommentar