Vin udbringning

Vin er ikke den nemmeste vare at håndtere, når den skal sendes, da den jo vejer godt til og også har en vis risiko for at gå i stykker. Det er heller ikke altid nemmest selv at håndtere transporten, især hvis der er tale om mange flasker, kan det være en tung omgang. Derfor kan det være relevant med vin udbringning.

Hos Klubvin bringer vi vin ud og faktisk på flere forskellige måder. Den mest almindelige måde er ved, at du blot bestiller i vores webshop og får leveret via vores transportfirma. Vi sender fra dag til dag og i emballage, der sikrer, at din vin ikke går i stykker. Bestiller du for over 2.000 kr. og/eller mere end 18 flasker skal du ikke betale for forsendelsen. Så får du fri udbringning.

Dette er måske især aktuelt til årets store fester, hvor det kan være en befrielse ikke selv at skulle stå for besværet med indkøb og hjemtransport af de mange flasker.

Et af de steder hvor du også kan bruge vores vin udbringning er til gaver. Du kan vælge mellem mange forskellige vingaver og nogle af dem er prissat inkl. fragt uanset, hvor mange flasker du bestiller. Det letter bestillingen. Du bestiller det hele online og sætter blot modtagers adresse på som leveringsadresse. Alle gaver leveres i forsendelsesgodkendt emballage, så vinen ikke går i stykker undervejs. Du kan se vores udvalg af vingaver her.

RSS feed med kommentarer til dette indlæg · TrackBack URL

Skriv en kommentar