Vinreol – flotte Bordex vinreoler til god vin

Bordex vinreoler fra klubvin.dk
Vinreolen der dækker ethvert behov fra 2 til +10.000 flasker, hvad enten det er til hotel, restaurant, bar, café, butik eller bolig.
Derfor skal du vælge en Bordex Vinreol:

 • Rummer 100 flasker vin pr m2
 • Rummer Bordeaux, Bourgogne, Champagne og standard og 1/2 flasker
 • Der kan også leveres reoler til Magnum flasker
 • Flaskerne ligger i korrekt vinkel så proppen altid er dækket
 • Reolen er udført i lys mahogny fra plantager
 • Enkelt smukt design der passer enhver stil
 • Kan udbygges efter behov

klubvin.dk er leveringsdygtig i hele Bordex’ store sortiment. Der findes således mange andre størrelser end vist her på siderne. Husk at du kan få Bordex vinreolen specialbygget så den passer perfekt ind i dit hjem. Kontakt os for nærmere oplysninger og tilbud.
Klik her for at få en brochure lige til at printe ud!

NYHED: Få din helt egen Bordex vinreol lavet efter mål, så den passer perfekt ind i din stue eller vinkælder!
I forhold til standardreolerne er prisen kun en anelse højere, men du undgår til gengæld at skulle samle flere reoler og undgår også “kryds” mellem store sektioner. Samler du selv reolerne, kan de leveres for kun 22,00 kr. pr. flaske – ønsker du en færdigmonteret vinreol, er prisen 26,50 kr. pr. flaske – du bestemmer i begge tilfælde selv reolens dimensioner. (der er ingen returret på specialfremstillede vinreoler – på alle andre varer er der 14 dages fuld returret!)

Husk, at Bordex-reolen kan bruges som en rigtig god gaveide sammen med vin.

1 kommentar »

 1. Bo Otterstrøm sagde,

  februar 10th, 2008 kl. 12:04

  Sjovt nok er det mig selv der har lavet indlægget omkring Bordex vinreoler – og det er derfor også lidt underligt at det er mig selv der kommer med kommentarer…..

  Grunden til at jeg gør det er, at jeg har haft utroligt mange positive tilkendegivelser fra kunder der har købt Bordex vinreoler. Udtryk som “den passer perfekt ind i min kælder”, “det er en flot vinreol og den har plads til mange flere flasker end alle mulige andre løsning jeg her forsøgt mig med” er kendetegnende for de tilbagemeldinger vi får. Mange andre har rost os for vores gode service, og vi har kun haft et enkelt tilfælde hvor Murphy’s Law i den grad spillede os et puds – sådan kan det altså også gå, men det har som sagt heldigvis været en enlig svale og alle problemer er blevet løst og kunden har nu en flot Bordex vinreol, som han er meget glad for.

  Har du også oplevelser med enten Bordex vinreoler eller andre vinreoler er du meget velkommen til at skrive om dem her på vores blog.

RSS feed med kommentarer til dette indlæg · TrackBack URL

Skriv en kommentar