Vinreol

En vinreol fra Bordex er en rigtig god gaveide til vinopbevaring. Vinreolen fås i standardstørrelser fra 6 flasker til 120 flasker. Vinreolerne kan udbygges og samles ved hjælp af Connectex clips, der fungerer på samme måde som ekstra rum i vinreolen. På www.klubvin.dk man netop blevet færdig med en større tekstmæssig opgradering, således at der nu er langt bedre forklarende tekster til de enkelte vinreoler, og anvisninger på, hvor mange Connectex der skal bruges hvis man ønsker at udvide sine vinreoler.

Den mindste Bordex vinreol til 6 flasker passer perfekt til køkkenbordet, hvor flasker kan få lov til at ligge ned og dermed sikre at proppen ikke tørrer ud og der kommer luft ind i flaskerne. Køber man større Bordex vinreoler, vil man altid kunne sætte de mindre ovenpå ved hjælp af Connectex samleclips.

Bordex vinreoler er meget stabile og først når de bliver mere end ca. 1,40 meter høje er det nødvendigt at fastgøre dem til væggen med Attachex beslag. Beslagene sikrer at vinreolerne ikke vælter ud i rummet. Man kan ikke bruge beslagene til at hænge vinreolerne op på væggen, ønsker man dette skal man lave en hylde som vinreolen kan stå på. Husk at den skal kunne være vægten fra både vinreolen og de mange rare flasker vin man får lagt på vinreolen 🙂

Tag et kig på Danmarks største udvalg af Bordex vinreolerwww.klubvin.dk

RSS feed med kommentarer til dette indlæg · TrackBack URL

Skriv en kommentar