Vinreoler

Markedets flotteste og mest stabile vinreoler.

Hos klubvin.dk kan du finde de flotteste og mest stabile vinreoler lavet af mahogni og stål. Vinreolerne kan fås i mange forskellige størrelser, ligesom de også kan tilpasses efter behov. Vinreolerne er praktiske i brug, idet de er meget rummelige med omkring 100 flasker pr. m2.

Klubvin.dk er en af landets førende forhandlere af Bordex vinreoler. Hos klubvin.dk er der en meget kort leveringstid på vinreoler – både på de færdigpakkede standard reoler og på de specialbyggede vinreoler som er tilpasset den enkelte kundes særlige mål og behov.

Når du køber en Bordex vinreol hos Klubvin.dk, får du en vinreol som udover at være praktisk også er et flot møbel.

I den seneste tid har Klubvin.dk leveret en del Bordex vinreoler i specialmål til at stå inde under trapper. Reolerne er trekantede, således at de følger trappens trin og på denne måde udnytter pladsen optimalt. Du kan se nogle af de mange specialreoler fra Bordex ved at tage et kig på dette link: Bordex vinreoler i specialmål. Du er også meget velkommen til at hente en brochure om Bordex vinreoler, du finder brochuren på dette link: Bordex vinreoler, brochure – bemærk venligst at priserne i brochuren er vejlende udsalgspriser, de er en del billigere hos Klubvin.dk. Endelig er du også velkommen til at hente inspirationsfolder, hvor du kan tegne din egen Bordex vinreol. Du finder folderen her: Bordex vinreol i egne mål

RSS feed med kommentarer til dette indlæg · TrackBack URL

Skriv en kommentar